Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en muhteşem yararı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Plan başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Sırça yangın bapları çoklukla çağdaş ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseri 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım bünyesında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak aşağıda arazi kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolay Yangın çıkış kapısı istanbul boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili gidişat çabucak kapının muhtemel olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page